Przekąski
B
- Bruschetta z pomidorami
- Brzoskwinie nadziewane pastą z awokado
C
- Carpaccio z buraków z rukolą i dressingiem miętowo-limonkowym
- Chleb wiedeński i faszerowane pomidory
D
- Deska serów Castello
F
- Frankfurterki w cieście francuskim
G
- Gotowana kukurydza z masłem
- Grzanki serowe
J
- Jajka faszerowane pastą z suszonych pomidorów
- Jajka faszerowane pieczarkami wg. diety Dukana
- Jajka faszerowane tuńczykiem i miętą
- Jajka po benedyktyńsku
K
- Karkówka pieczona w czosnku
- Krążki z cebuli w cieście naleśnikowym
M
- Muffiny z wędzonym łososiem i serkiem chrzanowym
P
- Panierowana mozzarella z pastą z suszonych pomidorów
- Parówki w cieście
- Pasta jajeczna
- Pasta kanapkowa z pieczonej marchewki
- Pasta kanapkowa z soczewicy
- Pasta paprykowa do kanapek
- Pasta z groszku zielonego i rukoli
- Pasztet ze śliwkami
- Pijany arbuz
- Placki z serka homogenizowanego z truskawkami i bitą śmietaną
R
- Roladki z ciasta francuskiego z łososiem
- Ryba po grecku
S
- Sałatka z kalafiora gotowanego
- Sos tzatziki
- Słodko-słone orzechy w karmelu
T
- Tapenada z zielonych oliwek
- Tatar z śledzia po węgiersku
- Tatar ze śledzia
W
- Wyrolowana kanapka
Z
- Zapiekanka z jajecznicą
Ś
- Śledzie w miodzie i pomidorach
- Ślimaki z ciasta francuskiego z serem
(Visited 80 times, 1 visits today)